Giriş Kayıt
Vojtèch Chvátil

Vojtèch Chvátil


Özel Efekt

Vojtèch Chvátil, Özel efekt.

Sefiller (1998), Ateş ve Limon (2008), The Zookeeper (2001), Tobruk (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ateş ve Limon
2008 Dram Özel Efekt 7.3 16,374
2008 Tarihi Özel Efekt 6.0 927

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Özel Efekt 6.9 337,940
2001 Dram Özel Efekt 7.6 4,134

Sefiller
1998 Suç Özel Efekt 7.5 35,842
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (157,508) Into the Badlands (2,613) The Flash (2,189) American Gods (1,880) Arrow (1,515) Vikings (1,363) The Big Bang Theory (1,277) Gotham (1,205) The Blacklist (1,167) Supernatural (1,068)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019