Giriş Kayıt
Giulana Bruno

Giulana Bruno


Giulana Bruno,

Aşkın İngilizcesi (2007), Keane (2004), Thirteen Conversations About One Thing (2001), Hamlet (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Belgesel 6.4 108

Aşkın İngilizcesi
2007 Komedi 6.4 5,897
2004 Dram 6.9 5,111
2001 Dram 7.1 9,161
2000 Dram 6.0 8,724
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (130,899) Into the Badlands (2,772) The Flash (1,993) American Gods (1,846) Arrow (1,501) Vikings (1,374) Supernatural (1,269) This Is Us (1,148) Star Trek: Discovery (945) The Big Bang Theory (930)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019