Giriş Kayıt
Sherrie Bradshaw

Sherrie Bradshaw


Editör, Yapımcı

Sherrie Bradshaw, editör, yapımcı.

Hızlı Ve Öfkeli (2001), Doğuştan Yetenekli (1984), Short Circuit 2 (1988), Gerçeğin Ötesinde (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Çeşitli 4.6 868
2017 Western Yapımcı
Çeşitli
4.1 704
2016 Dram Çeşitli 6.1 3,073
2015 Dram Çeşitli 4.5 1,263
2015 Dram Çeşitli 4.8 3,071
2014 Dram Çeşitli
Editorial Department
5.8 3,250
2013 Korku Çeşitli 5.5 8,128
2013 Aksiyon Çeşitli 4.5 2,727
2011 Suç Çeşitli 3.7 755
2011 Komedi Çeşitli 6.5 472
2011 Dram Çeşitli 6.1 2,728

Çorak Topraklar
2010 Dram Çeşitli 5.6 459
2008 Aksiyon Çeşitli 4.8 57,474

Devriye
2008 Suç Çeşitli 5.5 2,496
2008 Dram Çeşitli 5.5 729

Gerçeğin Ötesinde
2005 Suç Çeşitli 6.5 16,257

Gazap Ateşi
2004 Aksiyon Çeşitli 7.7 305,816

Tehlikeli Saatler
2002 Dram Çeşitli 6.7 55,338

Hızlı Ve Öfkeli
2001 Aksiyon Çeşitli 6.8 318,400

Gladyatör
2000 Aksiyon Çeşitli 8.5 1,200,422

Barışçı
1997 Aksiyon Çeşitli 5.9 50,950

Kanca
1991 Macera Çeşitli 6.7 212,529
1990 Dram Çeşitli 6.1 6,545
1988 Komedi Çeşitli 5.7 21,760
1986 Aksiyon Çeşitli 6.3 2,492
1985 Dram Çeşitli 7.3 325
1985 Macera Çeşitli 4.3 348

Doğuştan Yetenekli
1984 Dram Çeşitli 7.5 39,605

Maskeli süvari
1981 Aksiyon Çeşitli 5.0 1,621

Ölüme Koşanlar
1980 Aksiyon Çeşitli 7.2 17,302

Soğan Tarlası
1979 Suç Çeşitli 6.9 4,142
1979 Aksiyon Çeşitli 4.9 1,102

Konvoy
1978 Komedi Çeşitli 6.3 13,562
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (438,712) American Gods (3,265) Gotham (2,075) Into the Badlands (2,054) Supernatural (2,040) The Big Bang Theory (1,928) Vikings (1,700) This Is Us (1,118) The Blacklist (1,102) Arrow (1,073)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019