Giriş Kayıt
Dirnity Bjork

Dirnity Bjork


Dirnity Bjork,

The Man Who Sued God (2001), The Daughter (2015), Güzel Kate (2009), The Monkey's Mask (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Çeşitli 6.6 3,903

Güzel Kate
2009 Dram Çeşitli 6.7 3,111
2009 Dram Çeşitli 7.5 468
2001 Komedi Çeşitli 6.5 4,640
2000 Suç Çeşitli 5.1 1,424

Babe Şehirde
1998 Macera Çeşitli 5.8 29,226
1998 Dram Çeşitli 7.1 987
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (62,859) Supernatural (2,488) The Flash (2,042) Star Trek: Discovery (1,914) Into the Badlands (1,520) Arrow (1,481) Vikings (1,152) American Gods (1,145) This Is Us (1,058) The Big Bang Theory (956)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019