Giriş Kayıt
Karin Betzler

Karin Betzler


Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı, Set Dekoratörü

Karin Betzler, sanat bölümü, yapım tasarımcısı, set dekoratörü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Set Dekoratörü 6.4 47,828
2014 Dram Yapım Tasarımcısı 6.1 74
2013 Komedi Sanat Bölümü 5.4 238
2012 Dram Yapım Tasarımcısı 5.3 2,052

Okuyucu
2008 Dram Set Dekoratörü 7.6 216,838
2002 Dram Sanat Bölümü 6.9 219
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (433,680) American Gods (3,398) Into the Badlands (2,746) The Flash (1,725) Supernatural (1,649) Vikings (1,456) Arrow (1,382) This Is Us (1,296) The Blacklist (1,177) Criminal Minds (1,091)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019