Giriş Kayıt
Keith Beck

Keith Beck


Makyaj, Özel Efekt

Keith Beck, makyaj, Özel efekt.

How to Make Love to a Woman (2010), Fading of the Cries (2011), Alien Abduction (2005), Intermedio (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Macera Makyaj 4.7 7
2011 Fantastik Makyaj 3.2 1,517
2010 Komedi Makyaj 4.2 2,902
2010 Gerilim Makyaj 5.1 106
2005 Korku Özel Efekt
Makyaj
2.5 1,202
2005 Aksiyon Makyaj
Özel Efekt
2.0 1,471
2005 Korku Makyaj 2.6 1,193
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (461,690) American Gods (3,308) Into the Badlands (2,535) Gotham (2,201) The Flash (1,872) The Big Bang Theory (1,652) Vikings (1,559) Arrow (1,493) Supernatural (1,469) The Blacklist (1,185)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019