Giriş Kayıt
Charlie Babcock

Charlie Babcock


Oyuncu, Yapımcı

Charles William Babcock, Grosse Pointe, Michigan, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

Umutsuz Evkadınları (2004) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Charles William Babcock
Doğum Yeri: Grosse Pointe, Michigan, ABD
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Yapımcı
Oyuncu
4.4 34
2009 Dram Oyuncu 4.7 66
2006 Dram Oyuncu 6.9 5,089

Serseri Delikanlı
2005 Dram Oyuncu 6.1 571

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Oyuncu 7.5 104,480

Kural Ötesi
2002 Komedi Oyuncu 6.7 46,993
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (1,969) Arrow (1,592) Outlander (1,255) Supernatural (1,101) Better Call Saul (929) Titans (896) The Last Ship (889) La Casa de Papel (882) Doctor Who (794) Kidding (649)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018