Giriş Kayıt
Charlie Babcock

Charlie Babcock


Oyuncu

Charles William Babcock, Grosse Pointe, Michigan, ABD doğumlu oyuncu.

Umutsuz Evkadınları (2004) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Charles William Babcock
Doğum Yeri: Grosse Pointe, Michigan, ABD
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Dram Oyuncu    
2006 Dram Oyuncu 6.9 4,896

Serseri Delikanlı
2005 Dram Oyuncu 6.2 547

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Oyuncu 7.5 103,906

Kural Ötesi
2002 Komedi Oyuncu 6.7 46,879
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,470) The Sinner (2,246) Shameless (1,518) La Casa de Papel (1,504) Castle Rock (1,492) A Discovery of Witches (1,411) Bodyguard (1,400) Suits (1,379) The 100 (1,337) Fear the Walking Dead (1,106)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018