Giriş Kayıt
Attila Bogyai

Attila Bogyai


Kameraman

Attila Bogyai, kameraman.

Kan ve Aşk (2011), Ay Prensesi (2008), Ölümcül Saplantı (2008), Üvegtigris (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.3 42,597

Ajan
2015 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.0 212,536
2012 Dram Kameraman 7.0 7,326

Kan ve Aşk
2011 Dram Kameraman 4.4 32,728

Ayin
2011 Dram Kameraman 6.0 85,155

Özgürlük Yemini
2011 Aksiyon Kameraman 6.2 38,261

Bir Katedralin Öyküsü
2010 Dram Kameraman 8.1 26,400
2010 Aksiyon Kameraman 4.8 1,716

Sihirli Oyuncaklar
2010 Aksiyon Kameraman 4.3 3,083

Tehlikeli Tutkular
2009 Dram Kameraman 6.0 6,759

Ay Prensesi
2008 Macera Kameraman 6.2 8,947

Ölümcül Saplantı
2008 Korku Kameraman 5.0 10,551

İyi İnsan
2008 Dram Kameraman 6.2 6,428
2008 Komedi Kameraman 4.3 645

Şirket
2007 Dram Kameraman 7.9 4,271

Robin Hood 1
2006 Aksiyon Kameraman 7.5 14,857
2006 Aksiyon Kameraman 5.1 116,930

Zafer Çocukları
2006 Dram Kameraman 7.0 3,828
2003 Dram Kameraman 7.2 1,978
2001 Aksiyon Kameraman 4.7 2,480
2001 Komedi Kameraman 7.8 5,664

Gözden Irak Bir Kış
1999 Kameraman 6.6 127
1998 Dram Kameraman 6.9 144

Uzun Süren Alacakaranlık
1997 Dram Kameraman 7.3 239
1993 Dram Kameraman 5.4 460
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (63,104) Supernatural (2,532) The Flash (2,053) Star Trek: Discovery (1,944) Into the Badlands (1,524) Arrow (1,483) American Gods (1,160) Vikings (1,157) This Is Us (1,058) The Big Bang Theory (1,001)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019