Giriş Kayıt
William 'Bill' Allanson II

William 'Bill' Allanson II


Kameraman

William 'Bill' Allanson II, kameraman.

Not Defteri (2004), Sevgili John (2010), Ölüm Emri (2007), Suikast (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Kameraman 7.9 11,323
2016 Komedi Kameraman 8.0 16,733

Körfez
2012 Korku Kameraman 5.6 23,290

Suikast
2010 Suç Kameraman 6.9 26,325

Sevgili John
2010 Dram Kameraman 6.3 127,614

Ölüm Emri
2007 Aksiyon Kameraman 6.8 65,954
2007 Dram Kameraman 7.3 5,950

Not Defteri
2004 Dram Kameraman 7.9 470,557
2002 Dram Kameraman 6.6 923

Alçak Adam
2001 Komedi Kameraman 5.9 120,511
2000 Dram Kameraman 4.7 4,027
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (62,859) Supernatural (2,488) The Flash (2,042) Star Trek: Discovery (1,914) Into the Badlands (1,520) Arrow (1,481) Vikings (1,152) American Gods (1,145) This Is Us (1,058) The Big Bang Theory (956)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019