Giriş Kayıt
Ben Holt

Ben Holt


Yapım Yöneticisi

Ben Holt, yapım yöneticisi.

Sherlock (2010), Broadchurch (2013), Utopia (2013), Humans (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Yapım Yöneticisi 3.8 9,871
2017 Dram Yapım Yöneticisi 6.7 7,660
2017 Suç Yapım Yöneticisi 7.3 8,775
2017 Dram Yapım Yöneticisi 8.0 2,270

Elma Ağacı Avlusu
2017 Dram Yapım Yöneticisi 7.1 2,812
2016 Komedi Yapım Yöneticisi 8.2 2,819
2015 Suç Yapım Yöneticisi 8.1 16,082
2015 Dram Yapım Yöneticisi 8.0 32,017
2014 Suç Yapım Yöneticisi 8.0 7,639
2014 Dram Yapım Yöneticisi 7.0 832
2013 Dram Yapım Yöneticisi 7.9 6,289
2013 Suç Yapım Yöneticisi 8.3 72,871
2013 Dram Yapım Yöneticisi 8.5 35,099
2013 Dram Yapım Yöneticisi 6.7 1,174
2012 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.5 8,188
2011 Dram Yapım Yöneticisi 8.0 8,863
2010 Suç Yapım Yöneticisi 6.8 2,407
2010 Suç Yapım Yöneticisi 9.2 694,388
2010 Suç Yapım Yöneticisi 6.6 1,581
2009 Biyografi Çeşitli 7.5 2,638
2009 Suç Yapım Yöneticisi 7.5 2,924
2009 Yapım Yöneticisi 7.5 212
2007 Dram Çeşitli 7.0 2,508
2007 Dram Yapım Yöneticisi 6.1 745

Yeşil Sokak Holiganları
2005 Suç Çeşitli 7.5 133,196

Lavanta Kokulu Kadınlar
2004 Dram Çeşitli 7.1 9,892
2003 Dram Çeşitli 7.4 342
2003 Komedi Çeşitli 7.8 4,299
2002 Dram Çeşitli 8.3 13,170
1997 Suç Çeşitli 7.6 603
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (453,468) American Gods (3,407) Into the Badlands (2,338) Gotham (2,170) Supernatural (2,131) The Big Bang Theory (2,039) Vikings (1,891) Arrow (1,332) The Blacklist (1,247) This Is Us (1,216)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019