Giriş Kayıt
Jim Stewart

Jim Stewart


Jim Stewart,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uzaklara Gidelim
2009 Komedi Taşıma Bölümü 7.1 49,565

Vahşi Şeyler 2
2004 Suç Taşıma Bölümü 4.6 6,271

Gecenin Nefesi
2002 Dram Taşıma Bölümü 6.5 70,879
1997 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.5 23,837
1991 Dram Taşıma Bölümü 7.1 7,751
1988 Gizem Taşıma Bölümü 4.7 459
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (128,505) Into the Badlands (2,702) The Flash (1,870) American Gods (1,776) Arrow (1,403) Vikings (1,305) This Is Us (1,052) Supernatural (1,028) Criminal Minds (858) The Big Bang Theory (819)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019