Giriş Kayıt
Joe Rogers

Joe Rogers


Joe Rogers,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çarpık Oklar
2012 Dram Taşıma Bölümü 6.0 1,738

Büyük Dövüş
2011 Dram Taşıma Bölümü 8.2 400,897

Dövüşçü
2010 Biyografi Taşıma Bölümü 7.8 314,715
2010 Dram Taşıma Bölümü 6.8 40,904

Yaz Aşkı
2009 Komedi Taşıma Bölümü 6.8 146,059

Garip Bir Aşk Öyküsü
2008 Komedi Taşıma Bölümü 6.6 164,780

Arkadaşımın Aşkı
2008 Komedi Taşıma Bölümü 5.9 40,650

Aşkın Yaşı Yok
2008 Komedi Taşıma Bölümü 6.2 21,755

Suç Mahallesi
2006 Suç Taşıma Bölümü 6.4 5,896

Aşk Kupası
2005 Komedi Taşıma Bölümü 6.2 39,982

İnsan Lekesi
2003 Dram Taşıma Bölümü 6.3 27,863

Gecenin Nefesi
2002 Dram Taşıma Bölümü 6.5 70,884

Alçak Adam
2001 Komedi Taşıma Bölümü 5.9 120,511
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (63,104) Supernatural (2,532) The Flash (2,053) Star Trek: Discovery (1,944) Into the Badlands (1,524) Arrow (1,483) American Gods (1,160) Vikings (1,157) This Is Us (1,058) The Big Bang Theory (1,001)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019