Giriş Kayıt
Gábor Oláh

Gábor Oláh


Kameraman

Gábor Oláh, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Macera Kameraman 7.5 4,463

Ajan
2015 Aksiyon Kameraman 7.0 212,550
2013 Fantastik Kameraman 7.3 199

Genç Hitler
2002 Dram Kameraman 6.6 6,685

Gözden Irak Bir Kış
1999 Kameraman 6.6 127
1990 Dram Kameraman 6.9 233
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (41,479) Supernatural (3,652) Star Trek: Discovery (2,704) The Big Bang Theory (2,042) The Flash (1,751) Vikings (1,293) This Is Us (1,185) Into the Badlands (1,019) Arrow (928) American Gods (897)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019