Giriş Kayıt
Mark Davis

Mark Davis


Editör, Yapımcı, Yapım Yöneticisi, Yönetmen

Mark Davis, editör, yapımcı, yapım yöneticisi, yönetmen.

Peaky Blinders (2013), Endeavour (2012), The Children (2008), Whitechapel (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mark E. Davis
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Suç Editör 8.8 176,835
2012 Dram Editör 7.7 196
2012 Gerilim Editör 6.9 722
2012 Suç Editör 8.6 13,232
2011 Dram Editör 8.0 3,775
2010 Suç Editör
Yapımcı
Yönetmen
5.8 9,942
2009 Suç Editör 7.9 9,732
2009 Biyografi Yapım Yöneticisi 8.3 970

Metresler
2008 Dram Editör 7.6 1,724
2008 Dram Editör 6.0 14,452
2007 Komedi Editör 8.1 7,965
2004 Komedi Editör 7.8 37
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019