Giriş Kayıt
David Belasco

David Belasco


David Belasco,

Dogma (1999), Raptiye (1996), Gecenin Nefesi (2002), Kayıp Umutlar (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kayıp Umutlar
2012 Dram Taşıma Bölümü 6.6 34,530

Boyun Eğmeyeceğim
2012 Dram Taşıma Bölümü 6.4 5,892
2010 Korku Taşıma Bölümü 6.1 30,221

Yol
2009 Macera Taşıma Bölümü 7.3 206,461
2009 Gerilim Taşıma Bölümü 5.4 3,969

Gecenin Nefesi
2002 Dram Taşıma Bölümü 6.5 70,884
1999 Macera Taşıma Bölümü 7.3 197,636

Raptiye
1996 Komedi Taşıma Bölümü 6.9 71,493
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (66,388) Supernatural (3,163) Star Trek: Discovery (2,247) The Flash (2,209) Into the Badlands (1,658) Arrow (1,570) The Big Bang Theory (1,473) Vikings (1,298) American Gods (1,223) This Is Us (1,180)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019