Giriş Kayıt
Gábor Kovács

Gábor Kovács


Sanat Bölümü

Gábor Kovács, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Köstebek
2011 Dram Sanat Bölümü 7.1 174,034
2010 Komedi Sanat Bölümü 6.5 2,797
2010 Gerilim Sanat Bölümü 5.3 344
2009 Komedi Sanat Bölümü 5.4 103
2002 Dram Sanat Bölümü 5.3 137
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (44,286) Supernatural (3,923) Star Trek: Discovery (2,842) The Big Bang Theory (2,303) The Flash (1,822) Vikings (1,468) This Is Us (1,285) Into the Badlands (1,087) American Gods (1,008) Arrow (977)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019