Giriş Kayıt
Malte Schmidt

Malte Schmidt


Sesler

Malte Schmidt, sesler.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Romantik Sesler 4.8 31
2013 Dram Sesler 6.8 74
2011 Aile Sesler 6.1 85
2011 Kısa Metraj Sesler 5.8 2,080
2009 Aksiyon Sesler 3.9 402
2008 Dram Sesler 6.3 217
2006 Aksiyon Sesler 5.2 385

Korsanlı Tatil
2006 Macera Sesler 3.9 50

Olay Yeri
1970 Suç Sesler 7.2 2,089
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (158,356) Into the Badlands (2,628) The Flash (2,228) American Gods (1,890) Arrow (1,530) Vikings (1,389) The Big Bang Theory (1,310) Gotham (1,218) The Blacklist (1,177) Supernatural (1,093)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019