Giriş Kayıt
James Azizi Penny

James Azizi Penny (39)


Sesler

James Azizi Penny, 15 Mayıs 1979 Atlanta, Georgia, ABD doğumlu sesler.

(2005) Mumya Evi (2005), (2003) The Animatrix (2003), (2005) Sahne Ateşi (2005), (2005) Maske 2 (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Mayıs 1979
Doğum Yeri: Atlanta, Georgia, ABD
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Aksiyon Sesler 7.7 1,736

Sahne Ateşi
2005 26 Suç Sesler 7.4 36,564
2005 26 Komedi Sesler 6.1 6,224

Maske 2
2005 26 Macera Sesler 2.2 48,658

Mumya Evi
2005 26 Korku Sesler 5.3 107,317
2005 Aksiyon Sesler 6.9 374

Derin Gırtlak
2005 26 Belgesel Sesler 6.7 6,197
2003 24 Gerilim Sesler 5.8 99,913

Matrix Revolutions
2003 24 Aksiyon Sesler 6.7 412,256

Tatlı Sahtekar
2003 24 Komedi Sesler 5.5 6,390
2003 24 Dram Sesler 6.2 1,095

Beşikten Mezara
2003 24 Aksiyon Sesler 5.8 38,945
2003 24 Animasyon Sesler 7.6 5,649

Matrix Reloaded
2003 24 Aksiyon Sesler
Çeşitli
7.2 474,890
2003 Aksiyon Sesler 6.9 2,932
2003 24 Animasyon Sesler 7.4 67,399

8 Mil
2002 23 Dram Sesler 7.1 227,046
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (62,859) Supernatural (2,488) The Flash (2,042) Star Trek: Discovery (1,914) Into the Badlands (1,520) Arrow (1,481) Vikings (1,152) American Gods (1,145) This Is Us (1,058) The Big Bang Theory (956)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019