Giriş Kayıt
Stéphane Le Dall

Stéphane Le Dall


Sesler, Kameraman

Stéphane Le Dall, sesler, kameraman.

Nilüferler (2007), Il a déjà tes yeux (2016), Vilaine (2008), Les beaux gosses (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Sesler 2.8 94
2016 Komedi Sesler 6.2 1,586
2015 Dram Sesler 5.6 8
2012 Dram Sesler 5.9 52
2012 Sesler 6.2 38
2011 Komedi Sesler 4.7 143
2010 Komedi Sesler 5.4 366
2009 Komedi Sesler 6.4 3,268

Üstüne Alınma
2009 Dram Sesler 6.3 324
2008 Komedi Sesler 5.5 896

Nilüferler
2007 Dram Sesler 6.7 7,892

Kongorama
2006 Komedi Sesler 7.1 1,118

Cindy: Bebeğim Benim
2005 Dram Sesler 6.2 195
2003 Kısa Metraj Sesler    
2003 Komedi Sesler 6.0 100
2001 Dram Kameraman 5.9 937
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (64,160) Supernatural (2,817) The Flash (2,102) Star Trek: Discovery (2,078) Into the Badlands (1,595) Arrow (1,524) Vikings (1,208) American Gods (1,192) The Big Bang Theory (1,153) This Is Us (1,086)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019