Giriş Kayıt
Ben Thurston

Ben Thurston


Kameraman

Ben Thurston, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 Macera Kameraman 7.9 716,485
2009 Aksiyon Kameraman 7.8 1,036,056
2005 Aksiyon Kameraman 7.2 364,332
2002 Suç Çeşitli 8.7 65,438

Angel 2
1999 Aksiyon Çeşitli 8.0 59,072
1999 Dram Çeşitli 7.0 5,139
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (438,712) American Gods (3,265) Gotham (2,075) Into the Badlands (2,054) Supernatural (2,040) The Big Bang Theory (1,928) Vikings (1,700) This Is Us (1,118) The Blacklist (1,102) Arrow (1,073)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019