Giriş Kayıt
Garth Michael

Garth Michael


Kameraman

Garth Michael, kameraman.

Kara Koyun (2006), Beyond the Edge (2013), Ice (2011), Ayrılık Şehri (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pete ve Ejderhası
2016 Macera Kameraman 6.7 48,874
2016 Aksiyon Kameraman 6.1 15,628
2015 Korku Kameraman 4.8 2,752
2015 Komedi Kameraman 6.4 160

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı
2014 Macera Kameraman 7.4 435,007

Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları
2013 Macera Kameraman 7.8 561,959
2013 Belgesel Kameraman 6.8 1,517

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 Macera Kameraman 7.9 716,301

TenTen'in Maceraları
2011 Animasyon Kameraman 7.3 201,366
2011 Aksiyon Kameraman 4.6 1,064

Ayı Yogi
2010 Animasyon Kameraman 4.6 18,823
2010 Komedi Kameraman 5.4 198
2010 Dram Kameraman 5.6 202

Cennetimden Bakarken
2009 Dram Kameraman 6.7 144,804
2009 Aksiyon Kameraman 7.8 1,035,282

Yasak Bölge 9
2009 Aksiyon Kameraman 7.9 600,995

Ayrılık Şehri
2009 Komedi Kameraman 5.8 836

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon Kameraman 6.5 177,929
2008 Kısa Metraj Kameraman 7.2 203

Su Atı
2007 Macera Kameraman 6.5 35,463

Kara Koyun
2006 Komedi Kameraman 5.8 37,429
2005 Aksiyon Kameraman 7.2 364,180
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (41,397) Supernatural (3,645) Star Trek: Discovery (2,703) The Big Bang Theory (2,040) The Flash (1,748) Vikings (1,291) This Is Us (1,184) Into the Badlands (1,017) Arrow (924) American Gods (894)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019