Giriş Kayıt
Mark Gladwin

Mark Gladwin


Mark Gladwin,

Misfits (2009), Spooks (2002), An Inspector Calls (2015), Jonathan Creek (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Macera 0    
2016 Komedi 0 6.1 1,164
2016 Suç 0 7.3 2,880
2015 Dram 0 7.7 6,409
2015 Dram 0 7.4 745
2013 Komedi 0 7.6 1,194
2012 Dram 0 7.2 2,541
2012 Dram 0 6.7 266
2012 Komedi 0 6.7 134
2010 Suç 0 6.8 2,320
2009 Komedi 0 8.2 84,207
2009 Aksiyon 0 6.0 3,773
2008 Suç 0 7.5 902
2007 Komedi 0 7.1 515
2006 Aksiyon 0 7.7 1,669
2006 Suç 0 8.0 8,630
2004 Suç 0 8.2 20,357
2003 Suç 0 7.7 901
2003 Komedi 0 7.8 4,179
2002 Dram 0 8.3 12,961
2002 Dram 0 6.5 1,301
2000 Komedi 0 6.3 440
1998 Aksiyon Çeşitli 7.2 431
1997 Suç 0 8.2 5,646
1996 Dram 0 5.7 251
1996 Suç 0 7.8 4,084
Dizi Altyazıları
Vikings (5,787) Supernatural (2,608) Titans (2,502) The Flash (1,651) The Gifted (1,275) Doctor Who (1,197) The Big Bang Theory (1,032) Outlander (1,031) La Casa de Papel (992) Black Mirror (979)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018