Giriş Kayıt
Amanda Fenster

Amanda Fenster


Casting

Amanda Fenster, casting.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Dram Casting 3.1 1,588

Celladın Laneti
2003 Korku Casting 5.0 2,334
2002 Aksiyon Casting 5.5 5,428
2002 Komedi Casting 6.1 425
2002 Aksiyon Casting 4.4 457
Dizi Altyazıları
Vikings (3,182) Supernatural (3,024) Arrow (2,394) The Flash (1,953) Supergirl (1,112) La Casa de Papel (935) Counterpart (897) Friends (745) The Protector (730) Black Mirror (666)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018