Giriş Kayıt
Niall Crawford

Niall Crawford


Kameraman

Niall Crawford, kameraman.

Mickybo Ve Ben (2004), Johnny Was (2006), Eat Local (2017), Yaşam Koşusu (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Kameraman 5.2 1,485
2012 Dram Kameraman 5.7 8,240
2012 Komedi Kameraman 8.0 1,417
2012 Dram Kameraman 4.6 428
2011 Komedi Kameraman 6.7 66
2011 Dram Kameraman 4.8 4,839

Taht Oyunları
2011 Aksiyon Kameraman 9.5 1,382,767
2009 Komedi Kameraman 6.3 83

Bond 22
2008 Aksiyon Kameraman 6.6 369,880
2008 Dram Kameraman 6.6 280
2008 Dram Kameraman 8.1 5,529

Kayıp Yüzük
2007 Dram Kameraman 6.6 4,114
2006 Aksiyon Kameraman 5.7 1,572

Aşk ve Gurur
2005 Dram Kameraman 7.8 224,387

Plüton'da Kahvaltı
2005 Komedi Kameraman 7.3 19,320

Yaşam Koşusu
2005 Dram Kameraman 6.9 703

Mickybo Ve Ben
2004 Komedi Kameraman 7.3 1,789
2004 Suç Kameraman 8.2 20,362
Dizi Altyazıları
Vikings (3,182) Supernatural (3,024) Arrow (2,394) The Flash (1,953) Supergirl (1,112) La Casa de Papel (935) Counterpart (897) Friends (745) The Protector (730) Black Mirror (666)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018