Giriş Kayıt
Niall Crawford

Niall Crawford


Kameraman

Niall Crawford, kameraman.

Mickybo Ve Ben (2004), Johnny Was (2006), Eat Local (2017), Yaşam Koşusu (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Kameraman 5.2 1,413
2012 Dram Kameraman 5.7 8,174
2012 Komedi Kameraman 8.0 1,406
2012 Dram Kameraman 4.6 424
2011 Komedi Kameraman 6.7 66
2011 Dram Kameraman 4.8 4,810

Taht Oyunları
2011 Aksiyon Kameraman 9.5 1,364,425
2009 Komedi Kameraman 6.3 82

Bond 22
2008 Aksiyon Kameraman 6.6 367,735
2008 Dram Kameraman 6.6 275
2008 Dram Kameraman 8.1 5,470

Kayıp Yüzük
2007 Dram Kameraman 6.6 4,098
2006 Aksiyon Kameraman 5.6 1,560

Aşk ve Gurur
2005 Dram Kameraman 7.8 222,451

Plüton'da Kahvaltı
2005 Komedi Kameraman 7.3 19,212

Yaşam Koşusu
2005 Dram Kameraman 6.9 701

Mickybo Ve Ben
2004 Komedi Kameraman 7.3 1,781
2004 Suç Kameraman 8.2 20,313
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,988) Daredevil (2,827) Shameless (2,424) The Flash (2,117) Better Call Saul (2,010) Arrow (1,652) The Big Bang Theory (1,626) La Casa de Papel (1,099) Manifest (1,001) Black Mirror (882)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018