Giriş Kayıt
Thomas Conley

Thomas Conley


Kameraman, Görsel Efekt

Thomas Conley, kameraman, görsel efekt.

Alice Artık Burada Oturmuyor (1974), Elvis (1979), A Perfect Ending (2012), Testosterone (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Dram Kameraman 5.8 3,205

Vahşi Şeyler 3
2005 Aksiyon Kameraman 4.6 4,244

Vahşi Şeyler 2
2004 Suç Kameraman 4.6 6,115
2003 Komedi Kameraman 5.5 1,086

Addams Ailesi 2
1993 Komedi Görsel Efekt 6.7 66,486
1979 Biyografi Kameraman 7.1 2,863
1979 Komedi Kameraman 4.7 388

Alice Artık Burada Oturmuyor
1974 Dram Kameraman 7.4 17,977
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,684) Supernatural (4,526) The Big Bang Theory (3,218) The Flash (2,558) Better Call Saul (1,875) A Discovery of Witches (1,829) Shameless (1,695) Titans (1,620) La Casa de Papel (1,142) Manifest (1,104)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018