Giriş Kayıt
Tim Christie

Tim Christie


Kameraman

Tim Christie, kameraman.

Patrondan Kurtulma Sanatı (2011), Liseli Polisler (2012), Lego Filmi (2014), (2011) Felekten Bir Gece Daha (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Alita: Savaş Meleği
2019 Aksiyon Kameraman    

Gecenin Kanunu
2016 Suç Kameraman 6.4 44,865

Orman Çocuğu
2016 Macera Kameraman 7.4 233,635

Tatil Zamanı
2015 Macera Kameraman 6.1 84,775

Liseli Polisler 2
2014 Aksiyon Kameraman 7.0 310,351

Lego Filmi
2014 Animasyon Kameraman 7.8 292,299

Bu Nasıl Aile!
2013 Aksiyon Kameraman 7.0 362,721

Felekten Bir Gece 3
2013 Komedi Kameraman 5.8 262,499

Gözüm Üzerinizde
2012 Komedi Kameraman 5.7 114,148

Liseli Polisler
2012 Aksiyon Kameraman 7.2 466,716

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Kameraman 6.6 234,680

Patrondan Kurtulma Sanatı
2011 Komedi Kameraman 6.9 391,631

Felekten Bir Gece Daha
2011 Komedi Kameraman 6.5 422,897
2011 Macera Kameraman 7.0 215,937

Git Başımdan
2010 Komedi Kameraman 6.6 298,583

İlişki Durumu: Karmaşık
2009 Komedi Kameraman 6.6 78,803
2009 Komedi Kameraman 5.0 15,218
2009 Dram Kameraman 6.7 47,910

Operasyon Valkyrie
2008 Dram Kameraman 7.1 209,199

İkili Oyun
2008 Komedi Kameraman 6.0 29,573

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 Aksiyon Kameraman 7.0 344,933

Uçurtma Avcısı
2007 Dram Kameraman 7.6 73,527

Beden Öğretmeni Bay Woodcock
2007 Komedi Kameraman 5.2 33,466

Georgia Yasası
2007 Komedi Kameraman 5.9 22,640

Diriliş: Vampir Avcısı
2007 Aksiyon Kameraman 4.9 10,906
2006 Aksiyon Kameraman 6.7 27,224
Dizi Altyazıları
Vikings (6,516) Supernatural (1,996) Titans (1,637) Outlander (1,457) The Big Bang Theory (1,265) Friends (955) The Flash (910) La Casa de Papel (827) Arrow (804) Black Mirror (663)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018