Giriş Kayıt
Tom Caddy

Tom Caddy


Kostümcü, Sanat Bölümü

Tom Caddy, kostümcü, sanat bölümü.

Pi'nin Yaşamı (2012), Son Samuray (2003), Pasifik Savaşı: İsyan (2018), Nehir Macerası (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pasifik Savaşı: İsyan
2018 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.7 73,397
2017 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.9 395,475

Önce Babamı Öldürdüler
2017 Biyografi Kostüm Bölümü 7.2 8,803

Karayip Korsanları: Salazar’ın İntikamı
2017 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.6 209,317
2014 Komedi 7.6 113,455

Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları
2013 Macera Kostüm Bölümü 7.8 549,922

Pi'nin Yaşamı
2012 Macera Kostüm Bölümü 7.9 514,299

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 Macera Kostüm Bölümü 7.9 703,479
2010 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.5 3,373
2010 Komedi Kostüm Bölümü 5.4 197

Cennetimden Bakarken
2009 Dram Kostüm Bölümü 6.7 141,000
2009 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.8 1,005,567

Lanetli Topraklar
2008 Korku Sanat Bölümü 5.9 64,508

M.Ö. 10.000
2008 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.1 117,883

Ölümcül Temas: Kuş Gribi
2006 Dram Kostüm Bölümü 4.7 685

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Kostüm Bölümü 6.9 327,549
2005 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.2 356,359

Nehir Macerası
2004 Macera Kostüm Bölümü 5.9 40,732

Son Samuray
2003 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.7 359,132

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 Macera Kostüm Bölümü 8.9 1,428,890

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule
2002 Macera Kostüm Bölümü 8.7 1,291,658

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği
2001 Macera Kostüm Bölümü 8.8 1,445,659
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018