Giriş Kayıt
Tom Caddy

Tom Caddy


Kostümcü, Sanat Bölümü

Tom Caddy, kostümcü, sanat bölümü.

Pi'nin Yaşamı (2012), Son Samuray (2003), Pasifik Savaşı: İsyan (2018), Nehir Macerası (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pasifik Savaşı: İsyan
2018 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.6 77,634
2017 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.9 409,176

Önce Babamı Öldürdüler
2017 Biyografi Kostüm Bölümü 7.2 9,195

Karayip Korsanları: Salazar’ın İntikamı
2017 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.6 213,297

Aylak Vampirler
2014 Komedi 7.6 115,383

Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları
2013 Macera Kostüm Bölümü 7.8 552,994

Pi'nin Yaşamı
2012 Macera Kostüm Bölümü 7.9 517,359

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 Macera Kostüm Bölümü 7.9 706,615
2010 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.5 3,395
2010 Komedi Kostüm Bölümü 5.4 197

Cennetimden Bakarken
2009 Dram Kostüm Bölümü 6.7 141,923
2009 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.8 1,012,177

Lanetli Topraklar
2008 Korku Sanat Bölümü 5.9 64,702

M.Ö. 10.000
2008 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.1 118,307

Ölümcül Temas: Kuş Gribi
2006 Dram Kostüm Bölümü 4.7 688

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Kostüm Bölümü 6.9 330,126
2005 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.2 358,143

Nehir Macerası
2004 Macera Kostüm Bölümü 5.9 40,889

Son Samuray
2003 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.7 361,315

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 Macera Kostüm Bölümü 8.9 1,441,066

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule
2002 Macera Kostüm Bölümü 8.7 1,302,776

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği
2001 Macera Kostüm Bölümü 8.8 1,457,952
Dizi Altyazıları
Arrow (3,052) The Flash (2,490) Vikings (2,350) Doctor Who (1,521) Outlander (1,358) Supernatural (942) Titans (915) Supergirl (854) The Big Bang Theory (845) La Casa de Papel (840)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018