Giriş Kayıt
Andy Buckley

Andy Buckley


Andy Buckley,

Nehir Macerası (2004), The Devil's Rock (2011), (2003) Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü (2003), (2009) Avatar (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı
2014 Macera Çeşitli 7.4 422,132

Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları
2013 Macera Çeşitli 7.9 549,431

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 Macera Çeşitli 7.9 703,027

TenTen'in Maceraları
2011 Animasyon Çeşitli 7.3 197,069
2011 Aksiyon Çeşitli 5.7 3,056
2010 Komedi Çeşitli 5.4 188

Cennetimden Bakarken
2009 Dram Çeşitli 6.7 140,836
2009 Aksiyon Çeşitli 7.8 1,004,693

Yasak Bölge 9
2009 Aksiyon Çeşitli 7.9 589,137
2008 Kısa Metraj Çeşitli 7.3 180

Su Atı
2007 Macera Çeşitli 6.5 33,355
2005 Aksiyon Çeşitli 7.2 356,091

Nehir Macerası
2004 Macera Çeşitli 5.9 40,714

Son Samuray
2003 Aksiyon Çeşitli 7.7 358,767

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 Macera Çeşitli 8.9 1,427,046

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule
2002 Macera Çeşitli 8.7 1,290,041

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği
2001 Macera Çeşitli 8.8 1,443,848
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018