Giriş Kayıt
Andy Buckley

Andy Buckley


Andy Buckley,

Nehir Macerası (2004), The Devil's Rock (2011), (2003) Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü (2003), (2009) Avatar (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı
2014 Macera Çeşitli 7.4 425,485

Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları
2013 Macera Çeşitli 7.8 552,854

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 Macera Çeşitli 7.9 706,380

TenTen'in Maceraları
2011 Animasyon Çeşitli 7.3 198,195
2011 Aksiyon Çeşitli 5.7 3,508
2010 Komedi Çeşitli 5.4 197

Cennetimden Bakarken
2009 Dram Çeşitli 6.7 141,852
2009 Aksiyon Çeşitli 7.8 1,011,690

Yasak Bölge 9
2009 Aksiyon Çeşitli 7.9 592,160
2008 Kısa Metraj Çeşitli 7.2 201

Su Atı
2007 Macera Çeşitli 6.5 34,978
2005 Aksiyon Çeşitli 7.2 358,029

Nehir Macerası
2004 Macera Çeşitli 5.9 40,889

Son Samuray
2003 Aksiyon Çeşitli 7.7 361,209

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 Macera Çeşitli 8.9 1,440,131

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule
2002 Macera Çeşitli 8.7 1,301,905

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği
2001 Macera Çeşitli 8.8 1,457,390
Dizi Altyazıları
Vikings (9,992) Supernatural (4,160) Titans (2,331) The Gifted (1,495) The Big Bang Theory (1,328) La Casa de Papel (1,160) Manifest (1,111) Black Mirror (1,096) Peaky Blinders (1,012) Friends (943)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018