Giriş Kayıt
Sarah Bowman

Sarah Bowman


Kameraman

Sarah Bowman, kameraman.

Labirent: Ölümcül Kaçış (2014), Sert Ol (2015), Orijinal Cinayet(ler) (2008), Yenilmez (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Anne
2017 Aksiyon Kameraman 5.9 26,479

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Kameraman 6.5 226,038

Sert Ol
2015 Komedi Kameraman 6.0 106,484

Fokus
2015 Komedi Kameraman 6.6 184,762
2015 Macera Kameraman 6.8 23,375

Labirent: Ölümcül Kaçış
2014 Aksiyon Kameraman 6.8 373,519

Motel
2014 Suç Kameraman 5.3 15,137
2013 Dram Kameraman 6.2 5,887
2012 Dram Kameraman 5.7 301

Abraham Lincoln:Vampir Avcısı
2012 Aksiyon Kameraman 5.9 139,863
2012 Komedi Kameraman 5.0 304

Şeytanla Randevu
2012 Suç Kameraman 5.3 10,992
2012 Aksiyon Kameraman 5.8 10,067

Katil Joe
2011 Suç Kameraman 6.7 66,260

İntikamın Bedeli
2011 Aksiyon Kameraman 6.2 42,114
2011 Bilim-Kurgu Kameraman 3.3 652

Ateşli Festival: Mardi Gras
2011 Komedi Kameraman 5.2 5,263

Nehirdeki Canavar
2011 Korku Kameraman 3.8 2,486

Kanlı Bitki
2010 Macera Kameraman 3.6 704

Mezarına Tüküreceğim
2010 Suç Kameraman 6.3 65,838

Fi Tarihi
2009 Macera Kameraman 4.9 83,636

Ölüm Odası
2009 Gizem Kameraman 5.7 12,656
2008 Macera Kameraman 4.3 3,682

Orijinal Cinayet(ler)
2008 Aksiyon Kameraman 6.0 79,241

Harold and Kumar 2
2008 Macera Kameraman 6.6 122,726

Görev Uğruna
2008 Dram Kameraman 6.5 18,789

Öldüren Sis
2007 Korku Kameraman 7.2 253,084

Yenilmez
2006 Biyografi Kameraman 7.1 58,816

Teksas Polisi Walker
2005 Aksiyon Kameraman 5.8 1,342

Büyük Kaçış
2005 Aksiyon Kameraman 8.4 415,249
2004 Gerilim Kameraman 5.0 656
2004 Dram Kameraman 6.2 248
2004 Suç Kameraman 4.7 1,530

Tehlikeli Dişi
2002 Komedi Kameraman 5.3 15,605

Kazanma Hırsı
1999 Komedi Kameraman 6.5 38,245
1993 Aksiyon Kameraman 5.5 13,359
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,231) Supernatural (3,843) The Big Bang Theory (2,341) The Flash (2,278) Shameless (1,848) Better Call Saul (1,772) Arrow (1,727) Titans (1,088) A Discovery of Witches (1,062) Manifest (1,046)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018