Giriş Kayıt
Stina Berggren

Stina Berggren


Yapım Yöneticisi

Stina Berggren, yapım yöneticisi.

Daima Lilya (2002), Kopps (2003), Yüregimde bir delik (2004), Zozo (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Dram Çeşitli 6.7 2,698
2005 Komedi Yapım Yöneticisi    

Yüregimde bir delik
2004 Dram Çeşitli 4.6 4,252
2003 Suç Çeşitli 8.0 121,705

Aşka Dair Her Şey
2003 Dram Çeşitli 5.5 7,206
2003 Dram Çeşitli 6.4 329
2003 Aksiyon Çeşitli 6.8 16,345

Daima Lilya
2002 Suç Çeşitli 7.9 38,940
2001 Dram Çeşitli 5.4 432
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018