Giriş Kayıt
Stina Berggren

Stina Berggren


Yapım Yöneticisi

Stina Berggren, yapım yöneticisi.

Daima Lilya (2002), Kopps (2003), Yüregimde bir delik (2004), Zozo (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Dram Çeşitli 6.7 2,902
2005 Komedi Yapım Yöneticisi 5.3 259

Yüregimde bir delik
2004 Dram Çeşitli 4.6 4,494
2003 Suç Çeşitli 8.0 122,613

Aşka Dair Her Şey
2003 Dram Çeşitli 5.5 7,541
2003 Dram Çeşitli 6.4 393
2003 Aksiyon Çeşitli 6.7 17,619

Daima Lilya
2002 Suç Çeşitli 7.9 39,152
2001 Dram Çeşitli 5.4 457
Dizi Altyazıları
Vikings (9,992) Supernatural (4,160) Titans (2,331) The Gifted (1,495) The Big Bang Theory (1,328) La Casa de Papel (1,160) Manifest (1,111) Black Mirror (1,096) Peaky Blinders (1,012) Friends (943)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018