Giriş Kayıt
Daisuke Ono

Daisuke Ono (40)


Oyuncu

Daisuke Ono, 04 Mayıs 1978 Kochi, Japonya doğumlu oyuncu.

Magi: Sinbad no Bouken (2014), Batman Ninja (2018), Suzumiya Haruhi no shôshitsu (2010), Kuroshitsuji (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Mayıs 1978
Doğum Yeri: Kochi, Japonya
Burcu: Boğa
Boyu: 1.74 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 40 Animasyon Oyuncu 4.9 1,324
2018 40 Animasyon Oyuncu 5.6 12,391
2018 40 Animasyon Oyuncu 6.5 153
2017 Animasyon Oyuncu 7.9 1,583
2017 39 Animasyon Oyuncu 7.6 551
2017 Animasyon Oyuncu 6.8 86
2017 39 Animasyon Oyuncu 8.0 873
2017 39 Animasyon Oyuncu 7.8 42

Dünyada Bir Köşe
2016 38 Animasyon Oyuncu 7.9 5,424
2016 38 Animasyon Oyuncu 7.2 8,128
2016 Dram Oyuncu 7.1 105
2016 Animasyon Oyuncu 7.0 580
2016 Animasyon Oyuncu 6.9 71
2016 Animasyon Oyuncu 6.6 194
2015 Animasyon Oyuncu 7.7 220
2015 Animasyon Oyuncu    
2015 37 Animasyon Oyuncu 7.6 503
2015 Oyuncu 7.2 891
2015 Aksiyon Oyuncu 7.6 2,086
2015 Animasyon Oyuncu 7.6 2,053
2014 36 Animasyon Oyuncu 7.4 739
2014 Animasyon Oyuncu 7.4 141
2014 36 Animasyon Oyuncu 7.3 548
2014 Animasyon Oyuncu 7.7 1,549
2014 Animasyon Oyuncu 8.2 1,018
2014 Macera Oyuncu 7.7 1,126
2014 36 Animasyon Oyuncu 7.0 913
2014 36 Animasyon Oyuncu 6.1 59
2014 Fantastik Oyuncu 6.5 59
2014 Animasyon Oyuncu 8.0 7,132
2014 Romantik Oyuncu 7.3 296
2014 Animasyon Oyuncu 8.3 1,845
2013 Animasyon Oyuncu 8.8 105,277
2013 Animasyon Oyuncu 7.0 250
2013 Animasyon Oyuncu 6.7 372
2013 Animasyon Oyuncu 6.2 410
2012 34 Animasyon Oyuncu 5.9 395
2012 34 Animasyon Oyuncu 5.9 419
2012 Animasyon Oyuncu 7.3 1,392
2012 Animasyon Oyuncu 8.3 3,060
2012 Animasyon Oyuncu 8.3 3,463
2012 Animasyon Oyuncu 8.3 499
2012 Animasyon Oyuncu 7.5 152
2012 Animasyon Oyuncu 6.0 103
2012 Animasyon Oyuncu 6.6 287
2012 Animasyon Oyuncu 7.2 31
2012 Animasyon Oyuncu 7.7 546
2012 34 Animasyon Oyuncu 7.2 1,437
2011 33 Animasyon Oyuncu 7.2 730
2011 Animasyon Oyuncu    
2011 Animasyon Oyuncu 6.9 118
2011 Animasyon Oyuncu 6.8 167
2011 Animasyon Oyuncu 7.6 8,346
2011 33 Aksiyon Oyuncu 6.2 91
2011 Animasyon Oyuncu    
2010 Animasyon Oyuncu 7.1 65
2010 Animasyon Oyuncu 6.8 219
2010 Animasyon Oyuncu 7.2 386
2010 32 Animasyon Oyuncu 6.2 153
2010 Oyuncu    
2010 Animasyon Oyuncu 7.3 365
2010 32 Animasyon Oyuncu 8.1 5,205
2010 Animasyon Oyuncu 8.0 5,207
2009 Animasyon Oyuncu 7.3 470
2009 Animasyon Oyuncu 5.9 247
2009 Animasyon Oyuncu 6.5 389
2009 31 Dram Oyuncu 6.3 6
2009 Animasyon Oyuncu 7.3 67
2009 Animasyon Oyuncu 6.2 93
2009 Animasyon Oyuncu 6.7 323
2009 31 Animasyon Oyuncu 7.3 19
2009 Animasyon Oyuncu 7.6 69
2009 Animasyon Oyuncu    
2008 30 Animasyon Oyuncu 7.5 27
2008 Animasyon Oyuncu 6.1 51
2008 Animasyon Oyuncu 7.9 5,146
2008 Aksiyon Oyuncu 7.5 1,000
2008 Animasyon Oyuncu 6.9 52
2008 Animasyon Oyuncu 6.4 21
2008 Animasyon Oyuncu 6.8 50
2008 Animasyon Oyuncu 6.1 556
2007 Animasyon Oyuncu 7.4 230
2007 29 Animasyon Oyuncu 7.0 2,520
2007 Animasyon Oyuncu 8.1 1,550
2007 Animasyon Oyuncu 7.5 1,616
2007 Oyuncu    
2006 Animasyon Oyuncu 8.1 3,826
2006 Animasyon Oyuncu 7.9 6,577
2006 Animasyon Oyuncu 7.2 240
2006 Animasyon Oyuncu 7.7 3,956
2006 Oyuncu 5.2 19
2005 Animasyon Oyuncu 7.4 1,146
2004 Animasyon Oyuncu 7.2 122
2004 Animasyon Oyuncu 8.2 37,997
2004 26 Animasyon Oyuncu 7.0 363
2004 Animasyon Oyuncu 7.2 108
2004 Aksiyon Oyuncu 7.7 418
2003 Animasyon Oyuncu 7.1 429
Dizi Altyazıları
True Detective (7,086) Vikings (5,692) The Punisher (2,565) Shameless (2,142) The Big Bang Theory (2,014) Supernatural (1,975) Outlander (1,789) Gotham (1,391) The Blacklist (1,240) Black Mirror (1,163)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019