Giriş Kayıt
Daisuke Ono

Daisuke Ono (40)


Oyuncu

Daisuke Ono, 04 Mayıs 1978 Kochi, Japonya doğumlu oyuncu.

Magi: Sinbad no Bouken (2014), Batman Ninja (2018), Suzumiya Haruhi no shôshitsu (2010), Kuroshitsuji (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Mayıs 1978
Doğum Yeri: Kochi, Japonya
Burcu: Boğa
Boyu: 1.74 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 40 Animasyon Oyuncu 4.8 24
2018 40 Animasyon Oyuncu 5.7 10,794
2018 40 Animasyon Oyuncu 6.3 127
2017 Animasyon Oyuncu 7.8 1,393
2017 39 Animasyon Oyuncu 7.6 515
2017 Animasyon Oyuncu 6.8 79
2017 39 Animasyon Oyuncu 8.0 832
2017 39 Animasyon Oyuncu 7.8 33

Dünyada Bir Köşe
2016 38 Animasyon Oyuncu 7.9 5,082
2016 38 Animasyon Oyuncu 7.2 7,776
2016 Dram Oyuncu 7.3 96
2016 Animasyon Oyuncu 7.0 566
2016 Animasyon Oyuncu 6.8 66
2016 Animasyon Oyuncu 6.6 188
2015 Animasyon Oyuncu 7.6 217
2015 Animasyon Oyuncu    
2015 Oyuncu 7.2 851
2015 Aksiyon Oyuncu 7.7 1,990
2015 Animasyon Oyuncu 7.5 1,910
2014 36 Animasyon Oyuncu 7.4 712
2014 Animasyon Oyuncu 7.5 137
2014 36 Animasyon Oyuncu 7.3 527
2014 Animasyon Oyuncu 7.7 1,487
2014 Animasyon Oyuncu 8.2 977
2014 Macera Oyuncu 7.6 1,076
2014 36 Animasyon Oyuncu 7.0 849
2014 36 Animasyon Oyuncu 6.1 57
2014 Fantastik Oyuncu 6.6 57
2014 Animasyon Oyuncu 8.0 6,761
2014 Romantik Oyuncu 7.4 287
2014 Animasyon Oyuncu 8.3 1,793
2013 Animasyon Oyuncu 8.8 102,943
2013 Animasyon Oyuncu 7.0 247
2013 Animasyon Oyuncu 6.7 356
2013 Animasyon Oyuncu 6.2 389
2012 34 Animasyon Oyuncu 5.9 387
2012 34 Animasyon Oyuncu 5.9 416
2012 Animasyon Oyuncu 7.3 1,348
2012 Animasyon Oyuncu 8.3 2,827
2012 Animasyon Oyuncu 8.3 3,353
2012 Animasyon Oyuncu 8.3 478
2012 Animasyon Oyuncu 7.5 147
2012 Animasyon Oyuncu 6.0 103
2012 Animasyon Oyuncu 6.6 281
2012 Animasyon Oyuncu 7.1 30
2012 Animasyon Oyuncu 7.7 537
2012 34 Animasyon Oyuncu 7.2 1,393
2011 33 Animasyon Oyuncu 7.1 708
2011 Animasyon Oyuncu    
2011 Animasyon Oyuncu 6.8 115
2011 Animasyon Oyuncu 6.8 163
2011 Animasyon Oyuncu 7.6 8,142
2011 33 Aksiyon Oyuncu 6.2 89
2011 Animasyon Oyuncu    
2010 Animasyon Oyuncu 7.1 65
2010 Animasyon Oyuncu 6.8 215
2010 Animasyon Oyuncu 7.2 375
2010 32 Animasyon Oyuncu 6.1 150
2010 Oyuncu    
2010 Animasyon Oyuncu 7.3 353
2010 32 Animasyon Oyuncu 8.1 5,080
2010 Animasyon Oyuncu 8.0 5,082
2009 Animasyon Oyuncu 7.3 456
2009 Animasyon Oyuncu 5.8 239
2009 Animasyon Oyuncu 6.5 384
2009 31 Dram Oyuncu 6.3 6
2009 Animasyon Oyuncu 7.3 66
2009 Animasyon Oyuncu 6.2 90
2009 Animasyon Oyuncu 6.8 319
2009 31 Animasyon Oyuncu 7.3 19
2009 Animasyon Oyuncu 7.6 67
2009 Animasyon Oyuncu    
2008 30 Animasyon Oyuncu 7.5 26
2008 Animasyon Oyuncu 6.1 51
2008 Animasyon Oyuncu 7.9 4,973
2008 Aksiyon Oyuncu 7.5 980
2008 Animasyon Oyuncu 6.9 51
2008 Animasyon Oyuncu 6.4 21
2008 Animasyon Oyuncu 6.8 50
2008 Animasyon Oyuncu 6.1 544
2007 Animasyon Oyuncu 7.4 229
2007 29 Animasyon Oyuncu 7.0 2,480
2007 Animasyon Oyuncu 8.1 1,501
2007 Animasyon Oyuncu 7.5 1,581
2007 Oyuncu    
2006 Animasyon Oyuncu 8.1 3,757
2006 Animasyon Oyuncu 7.9 6,454
2006 Animasyon Oyuncu 7.3 238
2006 Animasyon Oyuncu 7.7 3,918
2006 Oyuncu 4.9 9
2005 Animasyon Oyuncu 7.4 1,139
2004 Animasyon Oyuncu 7.2 122
2004 Animasyon Oyuncu 8.2 37,516
2004 26 Animasyon Oyuncu 7.0 354
2004 Animasyon Oyuncu 7.2 107
2004 Aksiyon Oyuncu 7.7 417
2003 Animasyon Oyuncu 7.1 425
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018