Giriş Kayıt
Toshiyuki Toyonaga

Toshiyuki Toyonaga (38)


Oyuncu

Toshiyuki Toyonaga, 28 Nisan 1984 Hachioji, Tokyo, Japonya doğumlu oyuncu.

Durarara!! (2010) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Nisan 1984
Doğum Yeri: Hachioji, Tokyo, Japonya
Burcu: Boğa
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Animasyon Oyuncu 7.0 11
2018 Animasyon Oyuncu 8.4 1,357
2018 Animasyon Oyuncu 7.1 5,067
2017 33 Animasyon Oyuncu 5.5 3,412
2016 Animasyon Oyuncu 8.3 8,601

Sesin Şekli
2016 32 Animasyon Oyuncu 8.1 82,489
2016 Animasyon Oyuncu 6.4 1,240
2016 Animasyon Oyuncu 7.8 6,569
2016 Animasyon Oyuncu 5.6 70
2016 Animasyon Oyuncu 6.5 314
2015 31 Animasyon Oyuncu 7.1 568
2015 Animasyon Oyuncu 6.8 96
2015 Animasyon Oyuncu 7.7 3,065
2014 Animasyon Oyuncu 5.8 28
2012 Animasyon Oyuncu 7.5 1,458
2012 Aksiyon Oyuncu 6.6 536
2011 Animasyon Oyuncu 6.0 100
2010 Animasyon Oyuncu 7.8 7,364
2008 24 Animasyon Oyuncu 4.9 32
2008 Animasyon Oyuncu 5.8 473
2007 Animasyon Oyuncu 6.6 343
2007 Animasyon Oyuncu 6.9 100
2007 Oyuncu    
2006 Animasyon Oyuncu 5.9 38
2006 Animasyon Oyuncu 7.4 1,817

Trendeki Adam
2006 22 Romantik Oyuncu    
2006 Oyuncu 5.3 48
2005 21 Gerilim Oyuncu 5.0 442
2005 Animasyon Oyuncu 7.4 812

Ölüm Oyunu 2: İntikam
2003 19 Aksiyon Oyuncu 4.6 20,670
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022