Giriş Kayıt
Yorgo Stathopoulos

Yorgo Stathopoulos (43)


Yapım Yöneticisi

Yorgo Stathopoulos, 01 Nisan 1975 doğumlu yapım yöneticisi.

Eye Candy (2015), Adult Beginners (2014), Mutluluk Peşinde (2007), Cashmere Mafia (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Nisan 1975
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram 0 8.1 15,801
2016 41 Komedi Çeşitli 5.5 238
2016 Suç 0 7.0 8,631
2015 Suç 0 7.3 6,339
2014 39 Komedi 0 5.6 7,340

Ocak Ayının İki Yüzü
2014 39 Romantik 0 6.2 26,605
2013 Komedi 0 6.2 10,537

Mutluluğun Peşinde
2010 35 Dram 0 7.0 44,609

Doktor Ölüm
2010 35 Biyografi 0 7.7 24,378

Kavalye
2010 35 Komedi 0 5.9 4,468

Diğer Kadın
2009 34 Dram 0 6.4 17,338
2009 34 Suç 0 4.5 1,219
2008 33 Komedi 0 6.0 37,790

Gelin Benim Olacak
2008 33 Komedi 0 5.9 61,417
2008 Reality-TV Yapım Yöneticisi 6.0 552
2008 Komedi 0 6.6 2,542

Dadım Aşık
2007 32 Komedi 0 6.2 52,700

İstila
2007 32 Bilim-Kurgu 0 5.9 70,028

Mutluluk Peşinde
2007 32 Komedi 0 6.0 9,179

Kusursuz Yabancı
2007 32 Suç 0 5.7 41,460

Şöhret
2006 31 Biyografi 0 5.5 4,411

Kirli Sırlar
2006 31 Dram 0 6.7 92,948

Aşk ve Sigara
2005 30 Komedi 0 6.3 10,765

Bak Kim Gelmiş
2005 30 Komedi 0 5.9 37,325

Kırık Çiçekler
2005 30 Komedi 0 7.2 90,203
2004 Dram 0 8.4 23,562
2004 29 Komedi 0 4.9 456
2003 Game-Show 0 5.6 16,583
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018