Giriş Kayıt
Yorgo Stathopoulos

Yorgo Stathopoulos (43)


Yapım Yöneticisi

Yorgo Stathopoulos, 01 Nisan 1975 doğumlu yapım yöneticisi.

Eye Candy (2015), Adult Beginners (2014), Mutluluk Peşinde (2007), Cashmere Mafia (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Nisan 1975
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram 0 8.1 16,869
2016 41 Komedi Çeşitli 5.6 255
2016 Suç 0 7.0 8,767
2015 Suç 0 7.3 6,416
2014 39 Komedi 0 5.6 7,480

Ocak Ayının İki Yüzü
2014 39 Romantik 0 6.2 26,950
2013 Komedi 0 6.1 10,703

Mutluluğun Peşinde
2010 35 Dram 0 7.0 44,850

Doktor Ölüm
2010 35 Biyografi 0 7.7 24,541

Kavalye
2010 35 Komedi 0 5.9 4,522

Diğer Kadın
2009 34 Dram 0 6.4 17,528
2009 34 Suç 0 4.5 1,223
2008 33 Komedi 0 6.0 38,517

Gelin Benim Olacak
2008 33 Komedi 0 5.9 62,068
2008 Reality-TV Yapım Yöneticisi 6.0 553
2008 Komedi 0 6.6 2,558

Dadım Aşık
2007 32 Komedi 0 6.2 52,975

İstila
2007 32 Bilim-Kurgu 0 5.9 70,554

Mutluluk Peşinde
2007 32 Komedi 0 6.0 9,245

Kusursuz Yabancı
2007 32 Suç 0 5.7 41,845

Şöhret
2006 31 Biyografi 0 5.5 4,433

Kirli Sırlar
2006 31 Dram 0 6.7 93,459

Aşk ve Sigara
2005 30 Komedi 0 6.3 10,843

Bak Kim Gelmiş
2005 30 Komedi 0 5.9 37,592

Kırık Çiçekler
2005 30 Komedi 0 7.2 90,895
2004 Dram 0 8.4 23,696
2004 29 Komedi 0 4.9 457
2003 Game-Show 0 5.6 16,639
Dizi Altyazıları
Vikings (11,888) True Detective (5,218) The Punisher (4,881) Luther (3,156) The Big Bang Theory (2,869) Supernatural (2,861) Gotham (1,982) Project Blue Book (1,976) The Flash (1,975) The Blacklist (1,801)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019