Giriş Kayıt
Ulrike Scharfschwerdt

Ulrike Scharfschwerdt


Kostüm Tasarımcısı

Ulrike Scharfschwerdt, kostüm tasarımcısı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Gerilim Kostüm Tasarımcısı    
2017 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.9 45
2016 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.0 191
2015 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.6 227
2014 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.1 216
2013 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.4 65
2012 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.2 32
2010 Dram Kostüm Tasarımcısı 4.8 926

Uzak Işıklar
2003 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.7 1,842
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (44,286) Supernatural (3,923) Star Trek: Discovery (2,842) The Big Bang Theory (2,303) The Flash (1,822) Vikings (1,468) This Is Us (1,285) Into the Badlands (1,087) American Gods (1,008) Arrow (977)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019