Giriş Kayıt
Chad Rubel

Chad Rubel


Editör, Editör

Chad Rubel, editör, editör.

Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir? (2003), Bela İş Başında (2003), Believe (2014), (2008) Fringe (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Editorial Department 6.9 18,735
2014 Dram Editorial Department 7.2 13,753
2014 Dram Editorial Department 8.3 48,168
2013 Macera Editorial Department 7.4 54,690
2013 Dram Editorial Department 3.8 8
2009 Komedi Editorial Department 8.3 107,693
2008 Dram Editorial Department 8.4 202,620

Şansa Bak
2006 Komedi Editorial Department 5.4 49,819
2006 Korku Editör 2.5 114
2006 Belgesel Editorial Department 7.8 207

Amerikan Gücü: Dünya Polisi
2004 Aksiyon Editorial Department 7.2 148,463

Nehir Macerası
2004 Macera Editorial Department 5.9 40,922

Mooseport'a Hoş Geldiniz
2004 Komedi Editorial Department 5.2 11,498

Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir?
2003 Komedi Editorial Department 6.4 185,126

Bela İş Başında
2003 Aksiyon Editorial Department 5.6 43,417
2001 Aksiyon Çeşitli 5.6 49
Dizi Altyazıları
Vikings (5,452) Supernatural (3,907) The Flash (1,582) Outlander (1,289) Arrow (1,257) Titans (1,238) The Big Bang Theory (1,068) Friends (1,055) La Casa de Papel (1,040) The Protector (830)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018