Giriş Kayıt
Mike Roy

Mike Roy


Görsel Efekt

Mike Roy, görsel efekt.

(2011) Bernie'nin Suçu Ne? (2011), (2009) Siyah Korsan Gemi Hikayesi (2009), (2005) Mızrakların Gücü (2005), (2004) Halloweentown High (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Efsane Beşli
2012 Animasyon 7.3 141,446

Bernie'nin Suçu Ne?
2011 Komedi Görsel Efekt 6.8 52,781

Kapımdaki Casus
2010 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 35,714

Siyah Korsan Gemi Hikayesi
2009 Animasyon Görsel Efekt 7.1 5,346

Mızrakların Gücü
2005 Macera Görsel Efekt 7.0 4,666
2005 Biyografi Görsel Efekt 6.6 506
2004 Aile Görsel Efekt 6.3 4,833
2003 Dram Görsel Efekt 4.1 453

Çılgın Çocuklar 2: Kayıp Düşler Adası
2002 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 52,908
Dizi Altyazıları
Arrow (3,779) Vikings (2,486) The Flash (1,765) Supergirl (1,360) Doctor Who (1,013) Counterpart (866) La Casa de Papel (807) Supernatural (748) Friends (721) The Big Bang Theory (716)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018