Giriş Kayıt
Melissa Ririnui

Melissa Ririnui


Kameraman

Melissa Ririnui, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Kameraman 6.4 85

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 Macera Kameraman 7.9 707,071
2010 Komedi Kameraman 7.5 15,713

Cennetimden Bakarken
2009 Dram Kameraman 6.7 142,049
2008 Kısa Metraj Kameraman 5.6 296

Su Atı
2007 Macera Kameraman 6.5 35,009

Kartal Köpek Balığına Karşı
2007 Komedi Kameraman 6.8 19,988
2005 Aksiyon Kameraman 6.0 2,362

Nehir Macerası
2004 Macera Kameraman 5.9 40,934

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 Macera Kameraman 8.9 1,443,451

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule
2002 Macera Kameraman 8.7 1,304,695

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği
2001 Macera Kameraman 8.8 1,460,038
Dizi Altyazıları
Vikings (7,195) Supernatural (2,076) Titans (1,780) Outlander (1,551) The Big Bang Theory (1,396) Friends (1,054) The Flash (959) La Casa de Papel (885) Arrow (852) Black Mirror (721)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018