Giriş Kayıt
Florence Ridoux

Florence Ridoux


Florence Ridoux,

Cahil Periler (2001), Harem Suare (1999), J'embrasse pas (1991), Tykho Moon (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Cahil Periler
2001 Dram Çeşitli 7.4 7,815
1999 Dram Çeşitli 6.2 2,419

Amerikalı Aşçı
1998 Komedi Çeşitli 6.2 822
1998 Komedi Çeşitli 6.3 647
1996 Bilim-Kurgu Çeşitli 6.3 598
1996 Komedi Çeşitli 6.8 94
1991 Dram Çeşitli 6.9 1,076
Dizi Altyazıları
Vikings (9,684) Supernatural (3,970) Titans (2,148) The Gifted (1,404) The Big Bang Theory (1,267) La Casa de Papel (1,067) Manifest (1,060) Black Mirror (1,007) Peaky Blinders (943) Friends (840)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018