Giriş Kayıt
Natalie Rhooms

Natalie Rhooms


Sanat Bölümü, Set Dekoratörü, Yapım Tasarımcısı

Natalie Rhooms, sanat bölümü, set dekoratörü, yapım tasarımcısı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Set Dekoratörü 6.2 5,957
2017 Dram Set Dekoratörü 6.3 417
2016 Komedi Sanat Bölümü 5.9 12,921

Kod 999
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 58,194

Creed: Efsanenin Doğuşu
2015 Dram Sanat Bölümü 7.6 208,926
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 5,766
2014 Romantik Yapım Tasarımcısı 6.1 14

Herşey Parayla Güzel
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 11,746
Film Altyazıları
Roma (4,885) The House with a Clock in Its Walls (3,811) Venom (3,387) First Man (2,504) A Simple Favor (1,985) Lukas (1,380) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,287) Backtrace (1,185) The Predator (1,036) Bird Box (1,035)
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,725) Vikings (2,940) The Flash (1,980) Arrow (1,871) The Protector (1,009) La Casa de Papel (958) Friends (902) The Big Bang Theory (783) Outlander (743) Black Mirror (739)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018