Giriş Kayıt
Igor Potashanik

Igor Potashanik


Kameraman, Sanat Bölümü

Igor Potashanik, kameraman, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Komedi Kameraman 8.0 14,204

Zafer ve Gurur
2008 Suç Kameraman 6.7 56,539

Rachel Evleniyor
2008 Dram Kameraman 6.7 44,395

Sahtekar (III)
2006 Komedi Sanat Bölümü 6.7 15,428
2006 Dram Kameraman 6.6 1,235

Tenenbaum Ailesi
2001 Komedi Kameraman 7.6 240,023

Sahtekar
2001 Dram Kameraman 6.4 2,299
1998 Komedi Kameraman 6.3 647
1997 Komedi Kameraman 6.1 1,878
Dizi Altyazıları
Vikings (5,740) Supernatural (2,594) Titans (2,481) The Flash (1,582) The Gifted (1,266) Doctor Who (1,168) The Big Bang Theory (1,026) Outlander (1,026) La Casa de Papel (978) Black Mirror (969)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018