Giriş Kayıt
Chiqui Palma

Chiqui Palma


Kameraman

Chiqui Palma, kameraman.

Siete mesas de billar francés (2007), (2013) Aklımı Oynatacağım (2013), (2003) Büyük Yönetmen (2003), (2016) Wild Oats (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Kameraman 5.3 83
2016 Aksiyon Kameraman 5.6 2,819

Aklımı Oynatacağım
2013 Komedi Kameraman 5.6 20,177
2011 Tarihi Kameraman 8.3 1,491

İçinde Yaşadığım Deri
2011 Gerilim Kameraman 7.6 122,462
2009 Komedi Kameraman 6.2 238
2007 Dram Kameraman 7.1 1,010
2006 Aksiyon Kameraman 3.2 1,569

Büyük Yönetmen
2003 Komedi Kameraman 6.7 3,477
2002 Dram Kameraman 6.3 136
2002 Gerilim Kameraman 4.6 108
2002 Dram Kameraman 6.4 128
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (43,696) Supernatural (3,899) Star Trek: Discovery (2,824) The Big Bang Theory (2,281) The Flash (1,812) Vikings (1,419) This Is Us (1,275) Into the Badlands (1,083) American Gods (989) Arrow (972)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019