Giriş Kayıt
Kari J. Nowell

Kari J. Nowell


Sanat Bölümü

Kari J. Nowell, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şans Sende
2007 Dram Sanat Bölümü 5.9 19,506

Ocean's 12
2004 Suç Sanat Bölümü 6.5 329,401

Dayanılmaz Zulüm
2003 Komedi Sanat Bölümü 6.3 85,153

Las Vegas 1
2003 Suç Sanat Bölümü 7.5 24,616
2002 Suç Sanat Bölümü 6.3 5,824

Bitirim İkili 2
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 184,506
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 41,572

Yüzleşme
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 30,628

Bekarın Derdi
1991 Komedi Sanat Bölümü 6.4 9,187
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (461,690) American Gods (3,308) Into the Badlands (2,535) Gotham (2,201) The Flash (1,872) The Big Bang Theory (1,652) Vikings (1,559) Arrow (1,493) Supernatural (1,469) The Blacklist (1,185)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019