Giriş Kayıt
Bob Huff

Bob Huff


Oyuncu

Bob Huff, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Aksiyon Oyuncu 3.5 656
2010 Biyografi Oyuncu 5.6 1,801

Uzaklara Gidelim
2009 Komedi Oyuncu 7.1 49,639
2009 Dram Oyuncu 3.4 644
2008 Dram Oyuncu 6.5 3,919
2008 Komedi Oyuncu 6.6 186
2008 Dram Oyuncu 6.3 153

Savage Ailesi
2007 Komedi Oyuncu 7.2 34,375

Krallık
2007 Aksiyon Oyuncu 7.0 112,496
2007 Dram Oyuncu 7.1 2,882
2006 Komedi Oyuncu 4.7 570
2000 Komedi Oyuncu 5.6 8,773

Jane Hakkındaki Gerçekler
2000 Dram Oyuncu 6.8 2,195
1994 Aksiyon Oyuncu 5.7 15,895
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (116,477) Chernobyl (39,146) The Big Bang Theory (4,338) The 100 (3,486) Killing Eve (2,944) The Blacklist (2,172) Vikings (1,686) Breaking Bad (1,526) Friends (1,229) The Flash (1,126)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019