Giriş Kayıt
Amy D'Alio

Amy D'Alio


Yönetmen Asistanı, Yapım Yöneticisi, Oyuncu

Amy D'Alio, yönetmen asistanı, yapım yöneticisi, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kızgın Rekabet
2008 Komedi Yönetmen Asistanı 6.1 2,390
2007 Dram Yapım Yöneticisi 3.6 447
2006 Macera Çeşitli 5.6 7,301
2006 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.1 862

Yerinde Olsam
2005 Komedi Çeşitli 6.5 56,120
2005 Komedi Yapım Yöneticisi 8.7 166,292
2005 Dram Çeşitli 5.5 27

Tahta Adam
2004 Dram Çeşitli 7.2 30,107
2004 Suç Çeşitli 7.4 807
2003 Suç Çeşitli 7.6 21,860

Acımasız Takip
2003 Dram Çeşitli 4.2 301
2003 Korku Yönetmen Asistanı
Oyuncu
3.8 437
Film Altyazıları
Hunter Killer (8,809) A Star Is Born (5,052) Bohemian Rhapsody (2,955) Keepers (2,550) Suspiria (2,219) Museo (1,754) Ashes in the Snow (1,436) Revenger (1,217) First Man (1,155) Venom (1,112)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,696) Vikings (6,025) The Flash (2,006) Luther (1,985) The Big Bang Theory (1,431) The Blacklist (1,425) Black Mirror (1,344) Friends (1,139) Peaky Blinders (1,126) La casa de papel (1,079)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019