Giriş Kayıt
Manuel Álvarez

Manuel Álvarez


Kameraman

Manuel Álvarez, kameraman.

Gözlerimi De Al (2003), La soledad (2007), (2002) Carol'un Yolculuğu (2002), (2006) Películas para no dormir: Adivina quién soy (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Manuel Alvarez | Manu Alvarez | Manuel Alvarez Rub
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Macera Kameraman 6.8 1,635
2015 Macera Kameraman 8.2 3,351
2014 Dram Kameraman 6.7 349
2013 Dram Kameraman 8.2 4,011

Sessiz Rüya
2012 Dram Kameraman 6.3 189

Alçaklara Huzur Olmayacak
2011 Gerilim Kameraman 6.5 4,274
2010 Dram Kameraman 5.5 1,312

Son Sirk
2010 Komedi Kameraman 6.6 12,077
2009 Komedi Kameraman 6.5 163
2007 Dram Kameraman 7.1 1,225
2006 Korku Kameraman 5.2 881

Gölgeler Ormanı
2006 Dram Kameraman 5.7 5,012
2005 Komedi Kameraman 5.6 5,029
2005 Aksiyon Kameraman 6.0 86,108
2004 Komedi Kameraman 4.4 1,114

Gözlerimi De Al
2003 Dram Kameraman 7.5 5,804

Sınırsız Kentte
2002 Dram Kameraman 7.3 1,794

Carol'un Yolculuğu
2002 Dram Kameraman 6.8 904
2002 Belgesel Kameraman 7.0 10
1998 Komedi Kameraman 6.7 364
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,180) This Is Us (2,445) American Gods (2,189) Gotham (1,920) Vikings (1,259) Star Trek: Discovery (1,140) The Flash (1,061) The Blacklist (894) Into the Badlands (673) The OA (653)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019