Giriş Kayıt
James Strong

James Strong


Yönetmen, Yapımcı, Senarist, Oyuncu

James Strong, yönetmen, yapımcı, senarist, oyuncu.

Doctor Who (2005), Broadchurch (2013), 11.22.63 (2016), United (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Yönetmen
Yapımcı
7.3 2,359
2017 Suç Yapımcı
Yönetmen
7.1 4,441
2016 Dram Yönetmen 8.2 59,851
2015 Biyografi Yapımcı
Yönetmen
7.7 2,117
2014 Dram Yönetmen 7.2 406
2014 Gizem Yapımcı
Yönetmen
7.2 5,219
2013 Suç Yapımcı
Yönetmen
8.3 73,617
2013 Biyografi Yönetmen 7.4 2,839
2012 Aksiyon Yönetmen 7.5 8,216
2012 Aksiyon Yönetmen 7.0 9,272
2011 Dram Yönetmen 7.5 9,913
2011 Belgesel Oyuncu 8.1 689
2011 Kısa Metraj Senarist 7.6 14
2010 Dram Yönetmen 8.7 141,365
2009 Macera Yönetmen 7.5 3,548
2009 Belgesel Yönetmen
Senarist
   
2009 Suç Yönetmen 7.5 2,932
2008 Macera Yönetmen 4.8 779
2006 Aksiyon Yönetmen 7.8 36,548
2005 Macera Yönetmen 8.7 183,367
2004 Suç Yönetmen 8.2 20,552
2000 Dram Yönetmen 5.1 940
1999 Dram Yönetmen 5.8 1,501
1996 Suç Yönetmen 7.8 4,584
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (383,703) Chernobyl (26,267) The Big Bang Theory (6,502) Killing Eve (2,952) The 100 (2,596) The Blacklist (2,040) Vikings (1,697) Shingeki no kyojin (1,400) Breaking Bad (1,395) The Flash (1,295)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019