Giriş Kayıt
Hugo E. Lauría

Hugo E. Lauría


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Yapım Tasarımcısı

Hugo E. Lauría, yapım yöneticisi, yapımcı, yapım tasarımcısı.

Güneydoğu'ya Bakan Adam (1986), Sıfır Numaralı Daire (1988), Tango (1998), Cleopatra (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Hugo Lauria | Hugo Eduardo Lauría | Hugo Lauría
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapım Yöneticisi 6.2 549
2009 Animasyon Yapımcı 6.5 1,133
2009 Belgesel Yapımcı 8.4 55
2003 Komedi Yapımcı
Yapım Yöneticisi
6.8 557
2001 Suç Yapım Tasarımcısı 6.7 730
1998 Dram Yapım Yöneticisi 7.1 2,669

New York'ta Bir Arjantinli
1998 Aksiyon Yapım Yöneticisi 4.6 621
1998 Dram Yapım Yöneticisi 6.4 87
1996 Biyografi Yapımcı 6.6 391

Sıfır Numaralı Daire
1988 Dram Yapım Yöneticisi 6.9 3,489

Güneydoğu'ya Bakan Adam
1986 Dram Yapım Yöneticisi 7.8 3,338
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019