Giriş Kayıt
Sue Rowe

Sue Rowe (44)


Oyuncu

Susan Morley, 15 Eylül 1973 Ogden, Utah, ABD doğumlu oyuncu.

Nowhere Safe (2014) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Susan Morley
Doğum Tarihi: 15 Eylül 1973
Doğum Yeri: Ogden, Utah, ABD
Diğer Bir İsmi: Susan Rounkles
Takma İsmi: Sue Roe
Burcu: Başak
Web Sitesi:
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 43 Dram Oyuncu 2.7 528
2014 41 Dram Oyuncu 5.7 926
2009 36 Dram Oyuncu 6.9 89
2007 34 Kısa Metraj Oyuncu    
2005 32 Komedi Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,419) The 100 (2,226) Castle Rock (1,962) Sharp Objects (1,898) La casa de papel (1,808) Preacher (1,631) The Sinner (1,037) Vikings (1,011) Friends (790) Westworld (708)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018