Giriş Kayıt
Ebizô Ichikawa

Ebizô Ichikawa


Oyuncu

Horikoshi Takatoshi, oyuncu.

Gerçek İsmi: Horikoshi Takatoshi
Diğer Bir İsmi: Shinnosuke Ichikawa
Boyu: 1.76 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ölümsüz Kılıç
2017 Aksiyon Oyuncu 6.8 11,117
2014 Korku Oyuncu 6.1 958
2014 Komedi Oyuncu 7.2 24
2013 Dram Oyuncu 6.9 156

Hara-Kiri: Bir Samurayın Ölümü
2011 Dram Oyuncu 7.4 6,462
2010 Aksiyon Oyuncu 6.1 5,401
2009 Dram Oyuncu 7.5 427
2006 Dram Oyuncu 6.5 111
2003 Macera Oyuncu 8.4 88
Dizi Altyazıları
Vikings (7,800) Supernatural (2,111) Titans (1,871) Outlander (1,636) The Big Bang Theory (1,607) Friends (1,083) The Flash (1,004) La Casa de Papel (976) Arrow (878) Black Mirror (758)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018