Giriş Kayıt
Ebizô Ichikawa

Ebizô Ichikawa


Oyuncu

Horikoshi Takatoshi, oyuncu.

Gerçek İsmi: Horikoshi Takatoshi
Diğer Bir İsmi: Shinnosuke Ichikawa
Boyu: 1.76 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ölümsüz Kılıç
2017 Aksiyon Oyuncu 6.8 10,743
2014 Korku Oyuncu 6.1 944
2014 Komedi Oyuncu 7.3 22
2013 Dram Oyuncu 6.9 156

Hara-Kiri: Bir Samurayın Ölümü
2011 Dram Oyuncu 7.4 6,389
2010 Aksiyon Oyuncu 6.1 5,374
2009 Dram Oyuncu 7.5 420
2006 Dram Oyuncu 6.5 110
2003 Macera Oyuncu 8.4 88
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,821) Supernatural (4,118) The Big Bang Theory (2,783) The Flash (2,457) Better Call Saul (2,076) Shameless (2,057) Arrow (1,827) A Discovery of Witches (1,454) Titans (1,358) La Casa de Papel (1,138)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018