Giriş Kayıt
Joko Anwar

Joko Anwar (49)


Senarist, Oyuncu, Yönetmen, Yapımcı

Joko Anwar, 03 Ocak 1975 doğumlu senarist, oyuncu, yönetmen, yapımcı.

Pengabdi Setan (2017), Perempuan Tanah Jahanam (2019), Gundala (2019), Yasak Kapı (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Ocak 1975
Burcu: Oğlak
Web Sitesi:
Boyu: 1.81 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 47 Aksiyon Senarist
Yapımcı
7.4 582
2022 47 Dram Yönetmen
Senarist
   
2021 46 Dram Oyuncu    
2019 44 Korku Senarist 6.7 1,092
2019 44 Dram Yönetmen
Senarist
6.6 7,137
2019 44 Dram Oyuncu 7.9 586
2019 44 Aksiyon Yönetmen
Senarist
6.1 5,696
2018 43 Suç Oyuncu 6.7 252
2018 Korku Yönetmen 5.8 630
2017 42 Dram Yönetmen
Senarist
6.5 11,022
2017 42 Dram Oyuncu 6.4 285
2016 41 Oyuncu 6.5 65
2015 40 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
7.1 979
2015 Fantastik Yönetmen
Senarist
5.9 776

Cinnet
2012 37 Korku Senarist
Yönetmen
5.4 2,951
2012 37 Dram Oyuncu 5.5 35
2012 37 Kısa Metraj Oyuncu 6.9 8,521
2011 36 Dram Oyuncu 6.8 26

Baskın
2011 36 Aksiyon 7.6 215,943

Kan
2009 34 Korku Oyuncu 6.4 3,747

Yasak Kapı
2009 34 Korku Senarist
Yönetmen
6.6 2,667
2008 33 Gerilim Senarist 7.7 552

Kör domuz uçmak istiyor
2008 33 Dram Oyuncu 6.0 297
2007 32 Komedi Senarist 6.9 435
2007 32 Suç Yönetmen
Senarist
7.0 1,101
2006 31 Senarist 5.6 112

Aşkı Paylaşmak
2006 31 Komedi Oyuncu 7.7 425
2005 30 Macera Senarist
Yönetmen
7.6 1,533
2003 28 Komedi Oyuncu
Senarist
Yönetmen Asistanı
7.3 905
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024